29/11/2023 29/11/2023 Σειρά συναντήσεων είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. Το πρωί πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης. Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη κι αμέσως μετά με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ....
29 Νοεμβρίου, 2023 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 17:08

Επίσκεψη του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Σειρά συναντήσεων είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023.

Το πρωί πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη κι αμέσως μετά με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νικόλαο Κοροβέση.

Κατόπιν, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο πραγματοποίησε η Πρέσβης της Ν. Αφρικής στην Ελλάδα Δρ. Lindiwe Msengana – Ndlela και στην συνέχεια ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος.

Επίσης όπως ανέφερε το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr), ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε συνάντηση με τον Βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη με τον οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην κλιματική αλλαγή. Κατόπιν, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων