21/04/2020 21/04/2020 Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Στο σημείο βρέθηκαν τρεις βαλίτσες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός. Μιλώντας στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο ο Αρχιγραμματέας της Συνόδου, Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος Θεοχάρης τόνισε ότι...
21 Απριλίου, 2020 - 16:41

Επίσκοπος Ωρεών στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Αναμένουμε το πόρισμα της Αστυνομίας”

Διαδώστε:
Επίσκοπος Ωρεών στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Αναμένουμε το πόρισμα της Αστυνομίας”

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Στο σημείο βρέθηκαν τρεις βαλίτσες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και τον Δημήτρη Στρουμπάκο ο Αρχιγραμματέας της Συνόδου, Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος Θεοχάρης τόνισε ότι ενημερώθηκε νωρίς το μεσημέρι για τη ύπαρξη του μηχανισμού υπογραμμίζοντας: «Προς το παρόν έχουμε τις αστυνομικές έρευνες και αναμένουμε το πόρισμα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων