21/06/2022 21/06/2022 Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα “Διάλογοι για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας” διοργανώνει το πρόγραμμα “Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας” του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο του μηνός Ιουνίου, μήνα δράσεων κατά της βίας.  Το Ίδρυμα σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί 22-23-24 Ιουνίου...
21 Ιουνίου, 2022 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 15:05

Επιστημονικό συνέδριο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας

Διαδώστε:
Επιστημονικό συνέδριο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας

Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα “Διάλογοι για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας” διοργανώνει το πρόγραμμα “Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας” του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο του μηνός Ιουνίου, μήνα δράσεων κατά της βίας. 

Το Ίδρυμα σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί 22-23-24 Ιουνίου και ώρες 17.30 – 20.30 στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιασίου 1, Αθήνα (Εύκολη πρόσβαση με το Μετρό, πλησίον της στάσης «Ευαγγελισμός»).

Δείτε την Αφίσα του Συνεδρίου «Διάλογοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας» και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων