10/11/2021 10/11/2021 Στην Ζάλτσα Βοιωτίας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για να επιθεωρήσουν την χωροθέτηση του στρατηγικού έργου της οδικής σύνδεσης Πρόδρομος – Ζάλτσα. Παράλληλα, όπως αναφέρει σε σημερινή ανάρτηση του (10/11) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σπανός,...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 20:29

Έργο οδικής σύνδεσης επιθεώρησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Έργο οδικής σύνδεσης επιθεώρησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος

Στην Ζάλτσα Βοιωτίας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για να επιθεωρήσουν την χωροθέτηση του στρατηγικού έργου της οδικής σύνδεσης Πρόδρομος – Ζάλτσα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει σε σημερινή ανάρτηση του (10/11) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σπανός, ο Περιφερειάρχης συζήτησε σκέψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής με τον πρώην Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τους Γενικούς Γραμματείς Δημοσίων Επενδύσεων Δημήτρη Σκάλκο και Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τους δημάρχους Λεβαδέων Ιωάννη Ταγκαλέγκα και Θηβών Γιώργο Αναστασίου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων