15/02/2024 16/02/2024 H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2024 στα κεντρικά γραφεία του φορέα. Ο Πρόεδρος της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηαναγόρας αφού ευλόγησε και έκοψε την πίτα μετέφερε προς όλους τις πιο θερμές ευχές για ένα υγιές, δημιουργικό και ευλογημένο νέο έτος με πολλές επιτυχίες για τον...
15 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 1:16

Ευλογία Βασιλόπιτας στη «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» από τον Μητροπολίτη Ιλίου

Διαδώστε:
Ευλογία Βασιλόπιτας στη «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» από τον Μητροπολίτη Ιλίου

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2024 στα κεντρικά γραφεία του φορέα.

Ο Πρόεδρος της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηαναγόρας αφού ευλόγησε και έκοψε την πίτα μετέφερε προς όλους τις πιο θερμές ευχές για ένα υγιές, δημιουργικό και ευλογημένο νέο έτος με πολλές επιτυχίες για τον οργανισμό αυτό της Εκκλησίας της Ελλάδος που διακονεί τον πάσχοντα αδελφό.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυνεφάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο για την παρουσία του αλλά και την εν γένει στήριξή του στο δύσκολο έργο του οργανισμού ενώ σημείωσε την ευτυχή συγκυρία της παρουσίας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μελών της Διεκκλησιαστικής επιτροπής για τους μετανάστες στην Ευρώπη (CCME) με επικεφαλής τον γραμματέα αυτής Δρ. Τόρστεν Μόριτς.

Όπως τόνισε η Εκκλησία της Ελλάδος, εκ των πρωτεργατών της ιδρύσεως του CCME από δεκαετίες εργάζεται για την στήριξη των πιο ευάλωτων πληθυσμών που έρχονται στην πατρίδα μας και η παρουσία των ξένων επισκεπτών μας επιβεβαιώνει τον σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζουμε. Ευχήθηκε δε τέλος κάθε καλό στον κάθε ένα εργαζόμενο προσωπικά αλλά και για τους ωφελούμενούς της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων