25/07/2019 25/07/2019 Ευπρόσδεκτος να διαμείνει στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών για όσο καιρό απαιτείται, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του πρ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου δήλωσε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος ενημέρωσε ήδη τη διεύθυνση του Κέντρου Γεροντολογίας να προβεί στις απαραίτητες...
25 Ιουλίου, 2019 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2019 - 16:43

“Ευπρόσδεκτος στο Κέντρο Γεροντολογίας ο πρ. Πατριάρχης”

Διαδώστε:
“Ευπρόσδεκτος στο Κέντρο Γεροντολογίας ο πρ. Πατριάρχης”

Ευπρόσδεκτος να διαμείνει στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών για όσο καιρό απαιτείται, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του πρ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου δήλωσε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος ενημέρωσε ήδη τη διεύθυνση του Κέντρου Γεροντολογίας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από 1η Σεπτεμβρίου να μπορέσει να παρασχεθεί η φιλοξενία και η περίθαλψη που απαιτείται στον κ. Ειρηναίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων