20/07/2019 20/07/2019 «Ο Προφήτης Ηλίας να οδηγεί τις ψυχές μας στην πίστη και την αγάπη» τόνισε στην ομιλία του ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος ο οποίος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι. Πλήθος πιστών από νωρίς κατέκλυσαν τον εορτάζοντα κεντρικό ναό στο Παγκράτι για να τιμήσουν τον Προφήτη προστάτη...
20 Ιουλίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 11:18

Ευρίπου Χρυσόστομος: «Ο Προφήτης Ηλίας να οδηγεί τις ψυχές μας στην πίστη”

Διαδώστε:
Ευρίπου Χρυσόστομος: «Ο Προφήτης Ηλίας να οδηγεί τις ψυχές μας στην πίστη”

«Ο Προφήτης Ηλίας να οδηγεί τις ψυχές μας στην πίστη και την αγάπη» τόνισε στην ομιλία του ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος ο οποίος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι.

Πλήθος πιστών από νωρίς κατέκλυσαν τον εορτάζοντα κεντρικό ναό στο Παγκράτι για να τιμήσουν τον Προφήτη προστάτη των γουναράδων αλλά και των αρτοποιών.

Τον θείο λόγο κήρηξε ο κ. Χρυσόστομος μιλώντας για τον βίο και την δραστήρια πνευματική ζωή του Προφήτη Ηλία λέγοντας πως «Ο θεός δεν ήρθε να τιμωρήσει τους εχθρούς αλλά να τους συγχωρήσει».

Στο τέλος ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Σκαρτούλης ευχαρίστησε τον νέο Επίσκοπο της Αρχιεπισκοπής  για την παρουσία του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

Ο Επίσκοπος Ευρίπου ευχαρίστησε για την φιλοξενία μεταφέροντας τις ευχές και την αγάπη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων