16/06/2022 16/06/2022 Στον άγωντα τα Ονομαστήρια του χθες, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ευχήθηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, επρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και τοπικοί παράγοντες της Βοιωτίας, σε δείπνο που παρέθεσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος στη Ζάλτσα Βοιωτίας. Μεταξύ αυτών που παρέστησαν ήταν οι Υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης,...
16 Ιουνίου, 2022 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2022 - 12:09

Ευχές από υπουργούς και βουλευτές στον εορτάζοντα Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Ευχές από υπουργούς και βουλευτές στον εορτάζοντα Αρχιεπίσκοπο

Στον άγωντα τα Ονομαστήρια του χθες, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ευχήθηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, επρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και τοπικοί παράγοντες της Βοιωτίας, σε δείπνο που παρέθεσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος στη Ζάλτσα Βοιωτίας.

Μεταξύ αυτών που παρέστησαν ήταν οι Υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμος Κεδίκογλου και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός ενώ παρέστη και ο επιχώριος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος.

Στο τραπέζι που παρέθεσε ο Μακαριώτατος αναφέρθηκαν με αναρτήσεις του συμμετέχοντες.

“Στην Ζάλτσα Βοιωτίας χθες στο τραπέζι για την εορτή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου. Εις Πολλά Έτη Δέσποτα!” , έγραψε ο ΄’Αδωνις Γεωργιάδης.

“Με ιδιαίτερη χαρά παρευρέθηκα απόψε στην ονομαστική εορτή του Αρχιεπισκόπου μας κκ Ιερωνύμου Β´ στη Ζάλτσα Βοιωτίας. Του ευχήθηκα μακροημέρευση, συνέχιση του σημαντικού πνευματικού του εργου και της ακούραστης κοινωνικής προσφοράς του στον Συνάνθρωπο και την Εκκλησία μας”, έγραψε η κ. Ζωή Ράπτη.

“Εις έτη πολλά, Μακαριώτατε και να έχουμε πάντα την ευλογία Σας!” ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Εσπερινό των ονομαστηρίων του Μακαριωτάτου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου – Oσίου Πορφυρίου στο Κέντρο Γεροντολογίας “Άγιος Πορφύριος” στο Δήλεσι Αττικής παρέστησαν και ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο μόνο Ιεράρχες και ορισμένοι αυτοδιοικητικοί και κανένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων