14/04/2021 14/04/2021 Με πνεύμα προσφοράς εν τω μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, που έρχεται, για 6η φορά το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έστρεψε τη σκέψη της προσφοράς του, προς τις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Υποστηρικτής της προσπάθειας για πολλοστή φορά, ήταν η Τράπεζα Τροφίμων, βασικός αρωγός...
14 Απριλίου, 2021 - 10:41

Φιλανθρωπική δράση του ΚΕΣΟ στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική δράση του ΚΕΣΟ στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα

Με πνεύμα προσφοράς εν τω μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, που έρχεται, για 6η φορά το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έστρεψε τη σκέψη της προσφοράς του, προς τις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Υποστηρικτής της προσπάθειας για πολλοστή φορά, ήταν η Τράπεζα Τροφίμων, βασικός αρωγός στο έργο τους, αλλά και στις διανομές. Η κίνηση αυτή έγινε υπό τις ευλογίες του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και Προέδρου του ΚΕΣΟ, ο οποίος πάντα επικροτεί ανάλογες πράξεις φιλανθρωπίας, καθώς και την επιβράβευση του επιχώριου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, απεστάλησαν τρείς παλέτες με είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και προϊόντα παράγωγα γάλακτος και γιαούρτια. Όλο το υλικό συνόδευε ο συνεργάτης μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ κ. Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης. Η παραλαβή, έγινε από την Αρχιφύλακα κ. Γεωργία Τσώνη και τον υπεύθυνο προμηθειών κ. Χρήστο Κράνη.

“Το ΚΕΣΟ, ευχαριστεί τον Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ελαιώνα κ. Γιώργο Μακρή, που αποδέχτηκε την δράση μας, δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας, όλα τα Σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας είναι κλειστά για το κοινό και για τις επισκέψεις, ώστε να αποφεύγονται οι συγχνωτισμοί και με αυτόν το τρόπο να τηρούνται τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και να φυλάσσονται οι κρατούμενες/ κρατούμενοι, αλλά και οι εργαζόμενοι στα Σωφρονιστικά καταστήματα, από τυχόν κρούσματα ασυμπτωματικών φορέων του ιού”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΕΣΟ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων