05/04/2019 05/04/2019 Στις 26 Μαρτίου 2019 επισκέφθηκε το Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες ομάδα 50 φοιτητών από την Αθήνα και την Πάφο με τους καθηγητές τους. Την ομάδα υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Αχαΐας Αθανάσιος, διευθυντής της Αντιπροσωπείας, με τον συνεργάτη του αιδεσιμολογιότατο καθ. π. Γεώργιο Λέκκα. Επικεφαλής της ομάδας ήταν η καθ. κ. Βασιλική...
05 Απριλίου, 2019 - 14:15

Φοιτητές στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ

Διαδώστε:
Φοιτητές στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ

Στις 26 Μαρτίου 2019 επισκέφθηκε το Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες ομάδα 50 φοιτητών από την Αθήνα και την Πάφο με τους καθηγητές τους.
Την ομάδα υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Αχαΐας Αθανάσιος, διευθυντής της Αντιπροσωπείας, με τον συνεργάτη του αιδεσιμολογιότατο καθ. π. Γεώργιο Λέκκα.

Επικεφαλής της ομάδας ήταν η καθ. κ. Βασιλική Δεληθέου και ο αειθαλής καθηγητής κ. Κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε την κατά σειρά 53η ετήσια τέτοια αποστολή, που έχει στόχο να γνωρίσουν νέοι από Ελλάδα και Κύπρο τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, να συνομιλήσουν με αξιωματούχους της ΕΕ και να προβληματιστούν πάνω σε σύγχρονα καυτά θέματα της τοπικής και διεθνούς κοινότητας. Το πρόγραμμα της ομάδας εδώ και χρόνια αρχίζει με επίσκεψη της έδρας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες. Μετά από μια εισαγωγή που έκανε ο Μητροπολίτης Αχαΐας ακολούθησε ζωηρός διάλογος και στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων