23/01/2024 23/01/2024 Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Προέδρου Αυτής, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα και αφορά τον λεγόμενο γάμο ομοφύλων.  Ιερά Σύνοδος/ Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος Η έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιείται παρουσία 77 Ιεραρχών καθώς...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 11:17

Φωτογραφίες από την έναρξη της έκτακτης Ιεραρχίας

Διαδώστε:
Φωτογραφίες από την έναρξη της έκτακτης Ιεραρχίας

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Προέδρου Αυτής, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα και αφορά τον λεγόμενο γάμο ομοφύλων. 

Ιερά Σύνοδος/ Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Η έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιείται παρουσία 77 Ιεραρχών καθώς απουσιάζουν οι Μητροπολίτες: Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος.

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης/ ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων