10/10/2023 10/10/2023 Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά 13 φορές κλήθηκαν οι εκλέκτορες για να ψηφίσουν κατά το πρώτο διήμερο της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα στο Συνοδικό Μέγαρο στο πλαίσιο των τακτικών της εργασιών. Μετά και την εκλογή σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, των τελευταίων τριών Επισκόπων...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 17:43

Φωτογραφικά «κλικ» από τη 2η ημέρα της Ιεραρχίας 2023

Διαδώστε:
Φωτογραφικά «κλικ» από τη 2η ημέρα της Ιεραρχίας 2023

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά 13 φορές κλήθηκαν οι εκλέκτορες για να ψηφίσουν κατά το πρώτο διήμερο της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα στο Συνοδικό Μέγαρο στο πλαίσιο των τακτικών της εργασιών.

Μετά και την εκλογή σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, των τελευταίων τριών Επισκόπων (Σταυροπηγίου, Καρυουπόλεως, Φωτικής) ακολούθησε η ανάγνωση των Μικρών Μηνυμάτων από τους εψηφισμένους Μητροπολίτες και Βοηθούς Επισκόπους. Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία του Μεγάλου Μηνύματος στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πετράκη, όπου δόθηκε η διαβεβαίωση της εκλογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Μεγάλα Μηνύματα των νέων Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης, Παραμυθίας και Φλωρίνης και των 10 νέων Βοηθών Επισκόπων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε ο φακός του Χρήστου Μπόνη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων