24/07/2023 25/07/2023 Το τέλος της σχολικής και εκπαιδευτικής χρονιάς γιόρτασαν τα παιδιά του «Πολυχώρου Παιδιού Λέλα Καραγιάννη» και οι Πρόσφυγες και Μετανάστες του Εκπαιδευτικού Κέντρου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Τα παιδιά με τους εμψυχωτές τους παρουσίασαν, σε μια μικρή γιορτή, μουσικά δρώμενα εμπνευσμένα από την Ειρήνη. Την Ειρήνη που δεν είναι μόνο «μη πόλεμος», αλλά στάση ζωής και αντίληψη,...
24 Ιουλίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 0:23

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς σε δομές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Διαδώστε:
Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς σε δομές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Το τέλος της σχολικής και εκπαιδευτικής χρονιάς γιόρτασαν τα παιδιά του «Πολυχώρου Παιδιού Λέλα Καραγιάννη» και οι Πρόσφυγες και Μετανάστες του Εκπαιδευτικού Κέντρου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Τα παιδιά με τους εμψυχωτές τους παρουσίασαν, σε μια μικρή γιορτή, μουσικά δρώμενα εμπνευσμένα από την Ειρήνη. Την Ειρήνη που δεν είναι μόνο «μη πόλεμος», αλλά στάση ζωής και αντίληψη, ενσυναίσθηση και ανθρωπιά, σεβασμός και απουσία βίας στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου.

Παράλληλα, οργανώθηκε προβολή του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα «Τα ήθη και τα έθιμα του καλοκαιριού στην Ελλάδα» για τους ωφελούμενους του «Εκπαιδευτικού Κέντρου για Πρόσφυγες και τους Μετανάστες».

Οι ωφελούμενοι ευχαρίστησαν το προσωπικό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τη δημιουργική και γόνιμη εκπαιδευτική περίοδο που είχαν, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για δυναμική επανεκκίνηση τον Σεπτέμβριο!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων