07/06/2020 07/06/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών ετέλεσθη το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ιερουργούντος του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, συλλειτουργούντος του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε ο καθιερωμένος Εσπερινός της Γονυκλισίας χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών.          ...
07 Ιουνίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2020 - 12:05

Γονατιστοί στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Γονατιστοί στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών ετέλεσθη το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ιερουργούντος του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, συλλειτουργούντος του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε ο καθιερωμένος Εσπερινός της Γονυκλισίας χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Χ. ΜΠΟΝΗΣ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων