24/11/2022 24/11/2022 Επίσκεψη σε μια από τις δομές φιλοξενίας ανηλίκων της Aστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Συνύπαρξις» της Εκκλησίας της Ελλάδος πραγματοποίησε η τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τη μετανάστευση, κ. Φαίη Κυριακίδου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, σε συνέχεια της επίσκεψης της στα γραφεία. Κατά την άφιξη της στη δομή, η κ. Κυριακίδου ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα από...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 18:44

H τομεάρχης της ΝΔ για το μεταναστευτικό σε δομή της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ»

Διαδώστε:
H τομεάρχης της ΝΔ για το μεταναστευτικό σε δομή της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ»

Επίσκεψη σε μια από τις δομές φιλοξενίας ανηλίκων της Aστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Συνύπαρξις» της Εκκλησίας της Ελλάδος πραγματοποίησε η τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τη μετανάστευση, κ. Φαίη Κυριακίδου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, σε συνέχεια της επίσκεψης της στα γραφεία.

Κατά την άφιξη της στη δομή, η κ. Κυριακίδου ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα από τον Γενικό Διευθυντή της Συνύπαρξις Αρχ. Παντελεήμων Παπασυνεφάκη, τη Διευθύντρια Κοινωνικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ κ. Αθανασίας Κοτσιάτου όπως και από τους εργαζόμενους της κεντρικής διοίκησης και της συγκεκριμένης δομής.

Η κ. Κυριακίδου ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της και τα όσα προσφέρονται με αγάπη στα προσφυγόπουλα. Ο Γενικός Διευθυντής παρουσίασε το έργο που πραγματοποιεί η Εκκλησία της Ελλάδος δια του συγκεκριμένου Φορέα. Η κ. Κυριακίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το έργο που επιτελείται, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια της στο προσωπικό της δομής.

Ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους των παιδιών της δομής επισφράγισε την επίσκεψη, μαζί με την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξουν κοινές δράσεις για την στήριξη των παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων