23/03/2020 23/03/2020 Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) εγκαινιάζει μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία δανεισμού βιβλίων. Το αθηναϊκό κοινό μπορεί εφεξής να παραλαμβάνει τα δανειζόμενα βιβλία στη πόρτα του σπιτιού του με ένα απλό κλικ (http://biaa.gr/danismos-door-to-door/). Πιο συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες της Βιβλιοθήκης να αναζητήσουν από την ιστοσελίδα της (https://biaa.openabekt.gr/) και να επιλέξουν μέσα από...
23 Μαρτίου, 2020 - 11:52

H Βιβλιοθήκη της Αρχιεπ. Αθηνών στην πόρτα σας!

Διαδώστε:
H Βιβλιοθήκη της Αρχιεπ. Αθηνών στην πόρτα σας!

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) εγκαινιάζει μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία δανεισμού βιβλίων.

Το αθηναϊκό κοινό μπορεί εφεξής να παραλαμβάνει τα δανειζόμενα βιβλία στη πόρτα του σπιτιού του με ένα απλό κλικ (http://biaa.gr/danismos-door-to-door/). Πιο συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες της Βιβλιοθήκης να αναζητήσουν από την ιστοσελίδα της (https://biaa.openabekt.gr/) και να επιλέξουν μέσα από χιλιάδες τίτλους βιβλία που επιθυμούν να αναγνώσουν στο χώρο τους.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, η Β.Ι.Α.Α. μεταδίδει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 210-3245098 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

Μένουμε σπίτι, διαβάζουμε τα αγαπημένα μας βιβλία, ανακαλύπτουμε νέους αναγνωστικούς τόπους και μοιραζόμαστε με τους φίλους μας τις αναγνωστικές εμπειρίες μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων