05/02/2024 05/02/2024 Η 2η συνάντηση του διαδικτυακού σεμιναρίου με τον τίτλο «Η Ορθόδοξη θεολογία συνομιλεί με τα ερωτήματα της καθημερινότητας» πραγματοποιείται την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου, που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στη 2η αυτή συνάντηση, η Γερόντισσα Φιλοθέη, Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου «Παναγίας των...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 12:14

Η 2η Συνάντηση του διαδικτυακού σεμιναρίου “Η Ορθόδοξη θεολογία συνομιλεί με τα ερωτήματα της καθημερινότητας”

Διαδώστε:
Η 2η Συνάντηση του διαδικτυακού σεμιναρίου “Η Ορθόδοξη θεολογία συνομιλεί με τα ερωτήματα της καθημερινότητας”

Η 2η συνάντηση του διαδικτυακού σεμιναρίου με τον τίτλο «Η Ορθόδοξη θεολογία συνομιλεί με τα ερωτήματα της καθημερινότητας» πραγματοποιείται την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου, που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη 2η αυτή συνάντηση, η Γερόντισσα Φιλοθέη, Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου «Παναγίας των Βρυούλων» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα αναπτύξει το θέμα «Πώς οικοδομώ αληθινές σχέσεις; Τι, και πώς, μπορώ να επιτύχω στο σπίτι, στην εργασία, στην κοινωνία».

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα 7.30 μ.μ. έως 9.15 μ.μ.

Για τη συμμετοχή, απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου ΕΔΩ

Η προσπάθεια αποσκοπεί στο να είναι το «Βήμα» αυτό όσο πιο κοντά γίνεται στους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου και να απαντά, με τρόπο άμεσο και πρακτικό, στα ερωτήματα και τις αναζητήσεις του. Δεν αποτελεί στόχευση μας μία ενδιαφέρουσα μεν αλλά θεωρητική προσέγγιση θεολογικών ζητημάτων, αλλά πραγματικά ο συγκεκριμένος τρόπος που η διδασκαλία της Εκκλησίας μας καλείται να συντρέξει την καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο σημερινός πολίτης του κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων