04/10/2021 04/10/2021 ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος Με την τέλεση της εναρκτήριας Ιεράς Ακολουθίας ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, προσφώνησε τους Σεβασμιωτάτους Συνοδικούς Συνέδρους.  Τον Μακαριώτατο αντιφώνησε...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 18:22

Η ακολουθία έναρξης των εργασιών της Ιεραρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ακολουθία έναρξης των εργασιών της Ιεραρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Με την τέλεση της εναρκτήριας Ιεράς Ακολουθίας ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στην συνέχεια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, προσφώνησε τους Σεβασμιωτάτους Συνοδικούς Συνέδρους.  Τον Μακαριώτατο αντιφώνησε ο πρώτος τη τάξει εκ των  Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών,   Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Ακολούθησε η εκλογή της εξ Αρχιερέων Επιτροπής για τις ανακοινώσεις στον Τύπο και κατόπιν παρουσιάστηκαν οι Εκθέσεις Πεπραγμένων των Συνοδικών Επιτροπών για τα εκκλησιαστικά έτη 2019 – 2020 και 2020 – 2021 υπό των Σεβασμιωτάτων Προέδρων αυτών.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε ο φακός του ope.gr κατά τη διάρκεια της ακολουθίας εντός του χώρου όπου διεξάγονται οι συνεδριάσεις της Ιεραρχίας:

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονoμάκη  

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων