19/05/2021 19/05/2021 21 ΜΑΪΟΥ 2021 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ #SETMEFREECAMPAIGN Ο Φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού (21 Μαΐου), μαζί με την εταιρεία παραγωγής Aikor productions και το περιοδικό Koita magazine, υπενθυμίζει με την πρωτοβουλία #SETMEFREECAMPAIGN την ανάγκη της επιστροφής των σπουδαίων γλυπτών και μαρμάρων της Ελλάδος. Σκοπός της ενέργειας...
19 Μαΐου, 2021 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 12:49

Η «Αποστολή» για την παγκόσμια ημέρα πολιτισμού

Διαδώστε:
Η «Αποστολή» για την παγκόσμια ημέρα πολιτισμού

21 ΜΑΪΟΥ 2021
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ #SETMEFREECAMPAIGN

Ο Φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού (21 Μαΐου), μαζί με την εταιρεία παραγωγής Aikor productions και το περιοδικό Koita magazine, υπενθυμίζει με την πρωτοβουλία #SETMEFREECAMPAIGN την ανάγκη της επιστροφής των σπουδαίων γλυπτών και μαρμάρων της Ελλάδος.

Σκοπός της ενέργειας είναι να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει, όσους πιστεύουν, ότι η σπουδαιότητα και η ταυτότητα κάθε χώρας βρίσκεται στο σύνολο των πνευματικών αξιών, των καλλιτεχνικών επιδόσεων και επιτευγμάτων του ανθρώπου τις τέχνες, τη θρησκεία, τους θεσμούς, τα έθιμα, την ΨΥΧΗ.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων (Ανδριανού 96, Πλάκα, Αθήνα) θα γίνει η παρουσίαση της καμπάνιας #SETMEFREECAMPAIGN στην οποία συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί-καλλιτέχνες:

Αϊβάζης Γιάννης
Γουλιώτη Στεφανία
Δούκα Ζέτα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων