25/10/2023 25/10/2023 Στo πλαίσιo μιας σειράς δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του International Orthodox Christian Charities (IOCC), που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών και την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση στον Πολυχώρο Παιδιού «Λέλα Καραγιάννη» με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού ωφελούμενων γυναικών από τα προγράμματα του «Εκπαιδευτικού Κέντρου για Πρόσφυγες και Μετανάστες». Έγινε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα ανάμεσα...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 19:06

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το IOCC δίπλα στις γυναίκες και στις ευάλωτες οικογένειες

Διαδώστε:
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το IOCC δίπλα στις γυναίκες και στις ευάλωτες οικογένειες

Στo πλαίσιo μιας σειράς δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του International Orthodox Christian Charities (IOCC), που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών και την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση στον Πολυχώρο Παιδιού «Λέλα Καραγιάννη» με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού ωφελούμενων γυναικών από τα προγράμματα του «Εκπαιδευτικού Κέντρου για Πρόσφυγες και Μετανάστες».

Έγινε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα ανάμεσα σε γυναίκες προερχόμενες από διαφορετικές χώρες, θρησκείες, πολιτισμικά περιβάλλοντα, που βρίσκονται σε διαφορετικές ηλικίες και φάσεις ζωής που όλες όμως καλούνται να αντεπεξέλθουν στους πολλαπλούς τους ρόλους και να προσαρμόσουν τη ζωή τους στην ελληνική πραγματικότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων