29/11/2019 29/11/2019 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, προκειμένου να του εκφράσει την ολόθερμη συμπαράσταση του ιδίου προσωπικώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την Εκκλησία της Αλβανίας και τον λαό της γείτονος χώρας, που επλήγη βαρύτατα από...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 14:48

Η “Αποστολή” στη διάθεση της Εκκλησίας της Αλβανίας

Διαδώστε:
Η “Αποστολή” στη διάθεση της Εκκλησίας της Αλβανίας

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, προκειμένου να του εκφράσει την ολόθερμη συμπαράσταση του ιδίου προσωπικώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την Εκκλησία της Αλβανίας και τον λαό της γείτονος χώρας, που επλήγη βαρύτατα από τον φονικό σεισμό, αλλά και τον πόνο του για την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών.

Ο Μακαριώτατος έθεσε την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στη διάθεση της Εκκλησίας της Αλβανίας και ήδη ο Γενικός Διευθυντής της κ. Κωστής Δήμτσας ήλθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, αναλαμβάνοντας τον γενικό συντονισμό της αποστολής βοήθειας προς τους πληγέντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων