08/09/2023 08/09/2023 Για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών στο Βόλο και στην Καρδίτσα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αποστέλει, εμφιαλωμένα νερά σε συνεννόηση με τις Ιερές Μητροπόλεις Δημητριάδος και Αλμυρού και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Κατόπιν εντολής του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, στο πλαίσιο δραστηριοποίησης τους,...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 14:35

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλευρό των πλημμυροπαθών στο Βόλο και στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλευρό των πλημμυροπαθών στο Βόλο και στην Καρδίτσα

Για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών στο Βόλο και στην Καρδίτσα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αποστέλει, εμφιαλωμένα νερά σε συνεννόηση με τις Ιερές Μητροπόλεις Δημητριάδος και Αλμυρού και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Κατόπιν εντολής του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, στο πλαίσιο δραστηριοποίησης τους, ως δομή ψυχικής υγείας με δράση σε ολόκληρο το νομό Καρδίτσας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των άμεσων και βραχυπρόθεσμων αναγκών της τοπικής κοινωνίας σε συνεργασία και με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» από την πρώτη στιγμή που η σφοδρή κακοκαιρία ΄DANIEL΄ χτύπησε περιοχές της Θεσσαλίας χαρτογραφεί ανάγκες που δημιουργήθηκαν, βρίσκεται σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις για να συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει για να αντιμετωπιστούν οι δραματικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας σε επικοινωνία τόσο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο όσο και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, τόνισε ότι: « η’ ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’ θα εκφράσει εμπράκτως την συμπαράσταση στους πληγέντες, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε μια απάντηση στην καταστροφή που υφίστανται οι συμπολίτες μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων