01/03/2023 01/03/2023 Η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της  ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συμμετείχε στο νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, υπό τη αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.  Η Διευθύντρια του «Καρέλλειου», Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, παρουσίασε στους νέους εθελοντές το έργο της Μονάδας, αναδεικνύοντας την σημασία της εξειδικευμένης φροντίδας στα άτομα με...
01 Μαρτίου, 2023 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 23:54

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στο πρόγραμμα εκπαίδευσης “Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών”

Διαδώστε:
Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στο πρόγραμμα εκπαίδευσης “Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών”

Η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της  ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συμμετείχε στο νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, υπό τη αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Η Διευθύντρια του «Καρέλλειου», Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, παρουσίασε στους νέους εθελοντές το έργο της Μονάδας, αναδεικνύοντας την σημασία της εξειδικευμένης φροντίδας στα άτομα με άνοια. Αναφέρθηκε σε πρακτικά θέματα αναφορικά με την φροντίδα τους καθώς και σε συμβουλές αντιμετώπισης κρίσεων και διαταραχών συμπεριφοράς.

Σκοπός του προγράμματος της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» είναι να στηρίξει τα εγκαταλελειμμένα παιδιά, τους μοναχικούς ενήλικες και υπερήλικες ασθενείς, μέσα από την εκπαίδευση και πιστοποίηση κατάλληλα καταρτισμένων εθελοντών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων