07/05/2023 07/05/2023 Σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» διευκρινίζονται τα ακόλουθα: «Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών εκφράζει την συμπαράσταση στο έργο της προσωρινής διοίκησης του οργανισμού και παραμένει στο πλευρό των παιδιών. Κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής σε συνεργασία με εκπροσώπους της διοικήσεως του οργανισμού ρυθμίζει διάφορες εκκρεμότητες που αφορούν στη λειτουργία...
07 Μαΐου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2023 - 20:38

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών στηρίζει το έργο της προσωρινής διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου»

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών στηρίζει το έργο της προσωρινής διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου»

Σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών εκφράζει την συμπαράσταση στο έργο της προσωρινής διοίκησης του οργανισμού και παραμένει στο πλευρό των παιδιών.

Κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής σε συνεργασία με εκπροσώπους της διοικήσεως του οργανισμού ρυθμίζει διάφορες εκκρεμότητες που αφορούν στη λειτουργία του Ιερού Ναού που βρίσκεται εντός του χώρου του οργανισμού.

Η πρόεδρος του ιδρύματος κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Μακαριώτατο για θέματα που αφορούν στη λειτουργική εξυπηρέτηση των παιδιών και την τακτοποίηση άλλων σχετικών εκκρεμοτήτων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων