26/02/2024 26/02/2024 Με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από αξιόλογους ομιλητές συνεχίζεται το Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πάσης Ελλάδος, με την προτροπή και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου. Πρόκειται για ένα «Βήμα» που προσπαθεί να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 12:32

Η διαπαιδαγώγηση σήμερα, στο διαδικτυακό «Βήμα» του Ιδρύματος Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Η διαπαιδαγώγηση σήμερα, στο διαδικτυακό «Βήμα» του Ιδρύματος Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από αξιόλογους ομιλητές συνεχίζεται το Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πάσης Ελλάδος, με την προτροπή και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου.

Πρόκειται για ένα «Βήμα» που προσπαθεί να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου και να απαντά, με τρόπο άμεσο και πρακτικό, στα ερωτήματα και τις αναζητήσεις του. Δεν αποτελεί στόχευση του μία ενδιαφέρουσα μεν αλλά θεωρητική προσέγγιση θεολογικών ζητημάτων, αλλά πραγματικά ο συγκεκριμένος τρόπος που η διδασκαλία της Εκκλησίας μας καλείται να συντρέξει την καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο σημερινός πολίτης του κόσμου.

Αυτή την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, διαδικτυακά στις 7.30 μ.μ., o Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Δρ Θεολογίας -Εκπαιδευτικός – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας θα μιλήσει με θέμα:”Ένας ειλικρινής διάλογος για πληγές και απώλειες. Οικογένεια, φιλία, εργασία, ζωή : τίποτε δεν είναι αυτονόητο”.

Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν γραπτώς σχόλια και ερωτήματα, ενώ ο εισηγητής δέχεται και απαντά σε ερωτήσεις που γίνονται εκείνη τη στιγμή.

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση της συγκεκριμένης ομιλίας είναι:

https://us02web.zoom.us/j/82626861947?pwd=VUhLYVhZV0QxYzlmL2lNK3BWTHFGdz09

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όπως και σε άλλες πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων