12/11/2019 12/11/2019 Την Διαβεβαίωσή τους ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου έδωσαν σήμερα στην Αρχιεπισκοπή οι δύο νέοι Επίσκοποι Ωρεών κ. Φιλόθεος και Ρωγών κ. Φιλόθεος. Παρέστησαν, οι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Φθιώτιδος κ. Συμεών, κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής και της Ιεράς Συνόδου. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Πανάγαθο Θεό για «την...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 11:04

Η διαβεβαίωση των νέων Βοηθών Επισκόπων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η διαβεβαίωση των νέων Βοηθών Επισκόπων (ΦΩΤΟ)

Την Διαβεβαίωσή τους ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου έδωσαν σήμερα στην Αρχιεπισκοπή οι δύο νέοι Επίσκοποι Ωρεών κ. Φιλόθεος και Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Παρέστησαν, οι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Φθιώτιδος κ. Συμεών, κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής και της Ιεράς Συνόδου.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Πανάγαθο Θεό για «την καινούργια ευλογία σήμερα να έχουμε την διαβεβαίωση δύο νέων βοηθών Επισκόπων» τονίζοντας πως «ευχόμαστε και στους δύο ο Θεός να σας δίνει υγεία, να σας χαριτώνει και να σας ενδυναμώνει στην ειδική αποστολή που αναλαμβάνετε επισήμως από σήμερα».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων