07/04/2020 07/04/2020 Εγκύκλιο με την οποία καλεί τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες να καταθέσουν έναν μηνιαίο μισθό για να ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους Ιεράρχες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ «Η ως άνω πράξις συναντιλήψεως και εν Χριστώ αγάπης θα συντελέση τα μάλα εις την...
07 Απριλίου, 2020 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 13:52

Η ΔΙΣ καλεί τους Ιεράρχες να προσφέρουν έναν μισθό για την πανδημία

Διαδώστε:
Η ΔΙΣ καλεί τους Ιεράρχες να προσφέρουν έναν μισθό για την πανδημία

Εγκύκλιο με την οποία καλεί τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες να καταθέσουν έναν μηνιαίο μισθό για να ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους Ιεράρχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

«Η ως άνω πράξις συναντιλήψεως και εν Χριστώ αγάπης θα συντελέση τα μάλα εις την επί τα βελτίω αντιμετώπισιν της επελθούσης νόσου, ενώ θα αποτελέση και έμπρακτον έκφρασιν μετοχής πάντων ημών εις την ενεστώσαν ανάγκην του Ελληνικού Λαού» – τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η ΔΙΣ, τα μέλη της αποφάσισαν να καταβάλουν ως δωρεά ένα μισθό προκειμένου να κατατεθεί για τις ανάγκες που έχουν προκύψει από την πανδημία, ενώ καλεί να πράξουν το ίδιο και οι άλλοι Ιεράρχες.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων