06/07/2023 06/07/2023 Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η νέα υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην χθεσινή συνάντησή της με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. “Μια ακόμα ουσιαστική συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Διαρκές ζητούμενο -αλλά και αμοιβαία επιθυμία- η γόνιμη και εποικοδομητική...
06 Ιουλίου, 2023 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 15:28

Η Δόμνα Μιχαηλίδου για τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: “Πηγή δύναμης οι πάντα πολύτιμες συμβουλές του”

Διαδώστε:
Η Δόμνα Μιχαηλίδου για τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: “Πηγή δύναμης οι πάντα πολύτιμες συμβουλές του”

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η νέα υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην χθεσινή συνάντησή της με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

“Μια ακόμα ουσιαστική συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Διαρκές ζητούμενο -αλλά και αμοιβαία επιθυμία- η γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μας. Πηγή δύναμης οι πάντα πολύτιμες συμβουλές του”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Η κ. Μιχαηλίδου, με αφορμή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τον Μακαριώτατο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου συζήτησαν διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων