27/03/2024 27/03/2024 Η Ε’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογερμανικής Αγωγής επισκέφθηκε σήμερα το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την τάξη συνόδεψε η εκπαιδευτικός κα Δήμητρα Μπακαλάρου. Οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία πέραν των ξεναγήσεων στους χώρους, να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές δράσεις του Κέντρου και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του Διορθοδόξου Κέντρου...
27 Μαρτίου, 2024 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 14:12

Η Ε’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογερμανικής Αγωγής επισκέφθηκε το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Η Ε’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογερμανικής Αγωγής επισκέφθηκε το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Η Ε’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογερμανικής Αγωγής επισκέφθηκε σήμερα το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την τάξη συνόδεψε η εκπαιδευτικός κα Δήμητρα Μπακαλάρου.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία πέραν των ξεναγήσεων στους χώρους, να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές δράσεις του Κέντρου και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του Διορθοδόξου Κέντρου στο πρόγραμμα ERASMUS+ SOPHIE, σχετικά με τη ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματά του θα παρουσιαστούν σε συνέδριο που θα γίνει στους χώρους στις 13 Απριλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων