11/10/2022 11/10/2022 Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου συνήλθε επί διήμερο, Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στο πλαίσιο των τακτικών εργασιών για το μήνα Οκτώβριο. Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 15:09

Η ενημέρωση για τη ΔΙΣ Οκτωβρίου από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ενημέρωση για τη ΔΙΣ Οκτωβρίου από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου συνήλθε επί διήμερο, Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στο πλαίσιο των τακτικών εργασιών για το μήνα Οκτώβριο.

Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, προέβη στη σχετική ενημέρωση για τις εργασίες της ΔΙΣ Οκτωβρίου.

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης 

Διαβάστε επίσης: 

ΔΙΣ: Ο Αρχιεπίσκοπος ενημέρωσε για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού – Διευκρινήσεις για την απόφαση του ΕΔΔΑ για τα ακίνητα της Βουλιαγμένης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων