18/02/2020 18/02/2020 Λίγο μετά τις 12:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου κατέφθασε στην πόλη της Καρδίτσας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’. Έξω από το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος, Υπεύθυνος του Γ.Φ.Τ. Π Αρχιμ. π. Θεόκλητος Δήμου, ο Αρχιμ. π. Ιεζεκιήλ...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 10:53

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Επισκοπείο της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Επισκοπείο της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Λίγο μετά τις 12:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου κατέφθασε στην πόλη της Καρδίτσας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’.

Έξω από το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος, Υπεύθυνος του Γ.Φ.Τ. Π Αρχιμ. π. Θεόκλητος Δήμου, ο Αρχιμ. π. Ιεζεκιήλ και ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Θωμάς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης του προσέφερε ένα Εγκόλπιο της Παναγίας και ο Υπεύθυνος του Γ.Φ.Τ. π. Θεόκλητος ένα αρχιερατικό μπαστούνι ως εκδήλωση σεβασμού και αγάπης προς το πρόσωπο του Αρχιθύτου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε την πόλη και τη Μητρόπολη για να τιμήσει με την παρουσία του την Κοπή πίτας του Γ.Φ.Τ της Ιεράς Μητροπόλεως που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου στο Καλλιφώνι Καρδίτσας στο κέντρο ΕΠΑΥΛΗ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων