13/05/2019 13/05/2019   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Σιβιτανιδείου» Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Θεσσαλονίκης 151, Πλησίον στάσης ΗΣΑΠ Καλλιθέας), οι οποίες ευγενώς παρεχωρήθησαν από τη Διεύθυνση της Σχολής καθώς και στο γήπεδο της οδού Φορνέζη του Δήμου Καλλιθέας.Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και εφήβων από τις ενορίες...
13 Μαΐου, 2019 - 13:33

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή στηρίζει τον Αθλητισμό

Διαδώστε:
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή στηρίζει τον Αθλητισμό

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Σιβιτανιδείου» Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Θεσσαλονίκης 151, Πλησίον στάσης ΗΣΑΠ Καλλιθέας), οι οποίες ευγενώς παρεχωρήθησαν από τη Διεύθυνση της Σχολής καθώς και στο γήπεδο της οδού Φορνέζη του Δήμου Καλλιθέας.Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και εφήβων από τις ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε κι εφέτος τη Γιορτή Αθλητισμού 2019.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου (100μ., 200μ., 1000μ.) και πινκ πονκ ξεχωριστά για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

Για όλα τα αγωνίσματα πραγματοποιήθηκαν τελετές βράβευσης και απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν κεράσματα και μικρό γεύμα το μεσημέρι.

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε το πρωί της Κυριακής τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος έπαιξε με τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους, μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου πνευματικού πατέρα μας Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία με αγωνιστικό πνεύμα. Παρών στην επίσκεψη αυτή ήταν και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Σιβιτανιδείου» κ. Γεώργιος Κοτονιάς.

Οι νικήτριες ενορίες στα ομαδικά αγωνίσματα ήσαν:
Ποδόσφαιρο
Δημοτικό : Άγ. Ανάργυροι Ηλιούπολης
Γυμνάσιο : Άγ. Γεράσιμος Ιλισίων
Λύκειο : Άγ. Ελευθέριος Γκύζη
Μπάσκετ
Δημοτικό : Παναγία Μαρμαριώτισσα Χαλανδρίου
Γυμνάσιο : Άγ. Δημήτριος Όπλων

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις στα παιδιά αλλά και στους γονείς των, οι οποίοι ιδιαιτέρως συνεχάρησαν την Ι. Αρχιεπισκοπή για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά και για τις υπόλοιπες που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους.

Τη διοργάνωση της Γιορτής Αθλητισμού είχαν αναλάβει ο π. Ιωσήφ Κουτσούρης, ο π. Αντώνιος Μπεζαΐτης και ο κ. Γαβριήλ Κακάρογλου. Μαζί τους δεκάδες εθελοντές, γυμναστές, διαιτητές, νοσηλευτές. Ιδιαίτερη βοήθεια έδωσαν Ιερείς νεότητος, κατηχητές και κατηχήτριες από διάφορες ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Στελέχη και τους εθελοντές από την ενορία Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων