24/11/2021 24/11/2021 Τις ευχαριστίες της στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα εξέφρασε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για την οικονομική ενίσχυση που απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη του ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Όπως αναφέρεται στο ευχαριστήριο έγγραφο, αυτή η δωρεά και υλική συμπαράσταση θα συνεισφέρει στην...
24 Νοεμβρίου, 2021 - 14:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2021 - 14:43

Η Ιερά Σύνοδος ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Η Ιερά Σύνοδος ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Τις ευχαριστίες της στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα εξέφρασε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για την οικονομική ενίσχυση που απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη του ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Όπως αναφέρεται στο ευχαριστήριο έγγραφο, αυτή η δωρεά και υλική συμπαράσταση θα συνεισφέρει στην κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών που προέκυψαν στις πυρόπληκτες επαρχίες της Εκκλησίας της Ελλάδος, μαρτυρώντας το μέγεθος της ευαισθησίας και της αγάπης του ιδίου του Σεβασμιωτάτου, αλλά και του λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης.

Διαβάστε το έγγραφο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων