08/12/2021 08/12/2021 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, θα έχει σήμερα στις 10 το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Στη συνάντηση θα παραστούν και τα προταθέντα υπό του κ. Συμεών μέλη της Επιτροπής,...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 8:32

Η μέριμνα της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Οικολογία

Διαδώστε:
Η μέριμνα της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Οικολογία

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, θα έχει σήμερα στις 10 το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Στη συνάντηση θα παραστούν και τα προταθέντα υπό του κ. Συμεών μέλη της Επιτροπής, τα οποία και θα λάβουν από τον Μακαριώτατο τον διορισμό τους. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Σε μία εποχή όπου η κλιματική κρίση βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα κάθε χώρας καθώς λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις η Εκκλησία της Ελλάδος καλείται να δώσει τη δική της μαρτυρία για την προστασία του περιβάλλοντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων