21/09/2021 21/09/2021 H μουσικοθεατρική παράσταση «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» 1821 – 2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ., στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Στην παράσταση παρουσιάζεται η διαδρομή των Ελλήνων με μουσική, θέατρο και εικόνες. Εμφανίζεται η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα “ΝΠ” , υπό την αιγίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε διεύθυνση Νίνας Πατρικίδου, την οποία πλαισιώνουν...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 11:54

Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής στο Βεάκειο θέατρο

Διαδώστε:
Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής στο Βεάκειο θέατρο

H μουσικοθεατρική παράσταση «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» 1821 – 2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ., στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Στην παράσταση παρουσιάζεται η διαδρομή των Ελλήνων με μουσική, θέατρο και εικόνες.

Εμφανίζεται η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα “ΝΠ” , υπό την αιγίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε διεύθυνση Νίνας Πατρικίδου, την οποία πλαισιώνουν και παραδοσιακά όργανα.

Συμμετέχουν ακόμη:

· Η Θεατρική ομάδα «ΚΑΜΕΡΑΝΟ» του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας, σε διεύθυνση π. Δανιήλ Γκαμουλάκου,

· Τα Χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου «Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ» του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Κερατσινίου, σε διεύθυνση Χρυσούλας Χούσου και Ιωάννη Μιχαηλίδη.

· Η Χορωδία των εκπαιδευτηρίων «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» σε διεύθυνση Όλγας Μπλέτση.

· Η Μικτή χορωδία «VOX F ORTIS» σε διεύθυνση Βασίλη Γιώτη

· Η Γυναικεία χορωδία «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ», σε διεύθυνση Μαρίας Μιχαλοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων