15/12/2020 15/12/2020 Δηλώσεις Τύπου έκανε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο εκπρόσωπος Τύπου αυτής, Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ. Αθηναγόρας. «Από σήμερα 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου θα επιτρέπεται η προσέλευση του κόσμου για ατομική προσευχή με καθορισμένο ωράριο από τον κάθε ναό το οποίο θα είναι αναρτημένο...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2020 - 19:12

Η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της ΔΙΣ

Δηλώσεις Τύπου έκανε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο εκπρόσωπος Τύπου αυτής, Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κ. Αθηναγόρας.

«Από σήμερα 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου θα επιτρέπεται η προσέλευση του κόσμου για ατομική προσευχή με καθορισμένο ωράριο από τον κάθε ναό το οποίο θα είναι αναρτημένο στην είσοδο του Ιερού Ναού», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας έπειτα από σχετική ερώτηση μετά την ολοκλήρωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Επιτρέπονται οι κωδωνοκρουσίες ενώ απαγορεύονται τα μεγάφωνα. Τέλος, η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού θα γίνει εντός των Ιερών Ναών».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της ΔΙΣ, στην παρούσα χρονική περίοδο την θέση της Ιεράς Συνόδου προς τα Μ.Μ.Ε., να εκφράζει μόνον ο εκπρόσωπος Τύπου Αυτής, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων