04/01/2021 04/01/2021 Δηλώσεις Τύπου έκανε μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Εκπρόσωπος Τύπου Αυτής, Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κ. Αθηναγόρας, δήλωσε: «από εμάς οι Εκκλησίες θα είναι ανοικτές. Η κυβέρνηση ας κάνει ό,τι θέλει». Ο Σεβασμιώτατος είπε επίσης, ότι...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 22:47

Η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Η συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της ΔΙΣ

Δηλώσεις Τύπου έκανε μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Εκπρόσωπος Τύπου Αυτής, Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κ. Αθηναγόρας, δήλωσε: «από εμάς οι Εκκλησίες θα είναι ανοικτές. Η κυβέρνηση ας κάνει ό,τι θέλει». Ο Σεβασμιώτατος είπε επίσης, ότι η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε προηγουμένως την ΔΙΣ για την απόφαση να κλείσει τις εκκλησίες για τα Θεοφάνεια.

«Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» υπογράμμισε και εξέφρασε την διαμαρτυρία και διαφωνία του με το ενδεχόμενο να υπάρξει αστυνομία έξω από τους ναούς.

ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων