13/04/2020 13/04/2020 Tο πρόγραμμα στήριξης αστέγων του φιλανθρωπικού οργανισμού Αποστολή θα ενισχύσει η Τράπεζα Αττικής ανοίγοντας έναν ειδικό λογαριασμό κατάθεσης. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις με τις...
13 Απριλίου, 2020 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 12:43

Η Τρ. Αττικής στηρίζει τις δράσεις αστέγων της Αποστολής

Διαδώστε:
Η Τρ. Αττικής στηρίζει τις δράσεις αστέγων της Αποστολής

Tο πρόγραμμα στήριξης αστέγων του φιλανθρωπικού οργανισμού Αποστολή θα ενισχύσει η Τράπεζα Αττικής ανοίγοντας έναν ειδικό λογαριασμό κατάθεσης.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις με τις οποίες θα στηρίξουν το έργο του.


Συγκεκριμένα, ο κ. Πανταλάκης ανέφερε πως σχεδιάζουν να ανοίξουν έναν λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί ένα ποσό από την τράπεζα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και έπειτα θα ζητήσουν από τον ελληνικό λαό να καταθέσει τον οβολό του για το πρόγραμμα στήριξης αστέγων της «Αποστολής».

«Είναι η ώρα που πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να δώσουμε μια πρόοδο σε αυτήν την δύσκολη ώρα, μια διέξοδο στους συνανθρώπους μας και μία συμπαράσταση στο κράτος» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ επεσήμανε πως ενωμένοι και με ομόνοια θα κερδίσουμε τον αγώνα.

Στην συνάντηση παρέστη, επίσης, και ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων