05/11/2023 04/03/2024 Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σήμερα το πρωί για τη χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής κ. Νεκταρίου. Ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς που βρέθηκαν εκεί, για να συμμετάσχουν στην χαρά του πνευματικού τους πατέρα και αδελφού. Του Πολυαρχιερατικού συλλειτούργου προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Κηφισίας...
05 Νοεμβρίου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024 - 16:18

Η χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής Νεκταρίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής Νεκταρίου (ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σήμερα το πρωί για τη χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής κ. Νεκταρίου. Ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς που βρέθηκαν εκεί, για να συμμετάσχουν στην χαρά του πνευματικού τους πατέρα και αδελφού.

Του Πολυαρχιερατικού συλλειτούργου προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Κηφισίας κ. Κύριλλος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Θηβών κ. Γεώργιος, Γλυφάδας κ. Αντώνιος, Φθιώτιδος κ. Συμεών, Μάνης κ. Χρυσόστομος και Θαυμακού κ. Ιάκωβος.

Με συγκίνηση οι εκατοντάδες παριστάμενοι αναφώνησαν το «Άξιος»

            

   

Φωτογραφίες ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων