23/03/2019 23/03/2019 Τελέστηκε η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, κατά τις 23 Μαρτίου 2019. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμος, με την παρουσία πολλών Ιεραρχών. Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές με τον νέο Ιεράρχη να είναι...
23 Μαρτίου, 2019 - 19:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2019 - 20:04

Η χειροτονία του Νέου Μητροπολίτου μέσα από τον φακό του “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Διαδώστε:
Η χειροτονία του Νέου Μητροπολίτου μέσα από τον φακό του “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Τελέστηκε η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, κατά τις 23 Μαρτίου 2019.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμος, με την παρουσία πολλών Ιεραρχών.

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές με τον νέο Ιεράρχη να είναι στο επίκεντρο, ενώ η ιαχή “άξιος” διαπέρασε τα όρια του ναού.

Παρακολουθήστε τη χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, κ. Αθανασίου, μέσα από τον φακό του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: 

 

 

ΚΑΜΕΡΑ: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

ΜΟΝΤΑΖ: Στάθης Σαλβάνος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων