11/03/2024 11/03/2024 Με την ευλογία του του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, και την συνδρομή του Διευθυντού του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου π. Βασιλείου Χαβάτζα, συνεχίζονται οι επισκέψεις σε αστέγους στο Κέντρο της Αθήνας για ενδέκατη χρονιά με υπεύθυνο συντονιστή τον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Γιαννιό (προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου). Γράφει ο...
11 Μαρτίου, 2024 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 13:59

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε αστέγους στο Κέντρο της Αθήνας

Διαδώστε:
Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε αστέγους στο Κέντρο της Αθήνας

Με την ευλογία του του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, και την συνδρομή του Διευθυντού του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου π. Βασιλείου Χαβάτζα, συνεχίζονται οι επισκέψεις σε αστέγους στο Κέντρο της Αθήνας για ενδέκατη χρονιά με υπεύθυνο συντονιστή τον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Γιαννιό (προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου).

  • Γράφει ο Ιερομόναχος Αλέξιος Γιαννιός, Μετοχιάρης Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού

Την Τρίτη 5 Μαρτίου σε αυτήν την επίσκεψη είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να είναι κοντά μας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος, ο οποίος προΐσταται του Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ο Θεοφιλέστατος με πολλή αγάπη, μετέφερε στους αστέγους τις ευχές του Μακαριωτάτου, ενώ ο ίδιος μοίρασε τα δέματα της αγάπης τα οποία είχε ετοιμάσει ο Αρχιμ. Νικόλαος Σοφιανός, υπεύθυνος του Φιλοπτώχου Ταμείου του Αγίου Γεωργίου Χαλανδρίου.

Η παρουσία του Θεοφιλεστάτου, έδωσε ιδιαίτερη χαρά, ώστε να συνεχίσουμε αυτή την διακονία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ενώ οι αναγκεμένοι αδερφοί του Χριστού, χάρηκαν με την παρουσία ενός Επισκόπου κοντά τους.

Πηγή: pemptousia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων