15/09/2021 15/09/2021 Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης διοργανώνουν η ΙΕ Εκκλησιαστική Περιφέρεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι ενορίτες της Ηλιούπολης. Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει: Η 15η Αρχιερατική Περιφέρεια Ηλιούπολης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι Ενορίτες της Ηλιούπολης, με την αρωγή του Δήμου Ηλιούπολης, σας προσκαλούν σε ένα...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 13:26

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης

Διαδώστε:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης

Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης διοργανώνουν η ΙΕ Εκκλησιαστική Περιφέρεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι ενορίτες της Ηλιούπολης.

Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει:

Η 15η Αρχιερατική Περιφέρεια Ηλιούπολης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι Ενορίτες της Ηλιούπολης, με την αρωγή του Δήμου Ηλιούπολης, σας προσκαλούν σε ένα πολυθέαμα λόγου, μουσικής και χορού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΑ Νέας Ιωνίας υπό τη Μουσική Επιμέλεια και Διεύθυνση Ορχήστρας του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια Κειμένων – Αφήγηση: Θωμάς Κοροβίνης

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Μαβίδης, Σοφία Παπάζογλου, Θάνος Ματζίλης

Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορωδίες και χορευτικά από τις ενορίες της Ηλιούπολης.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής (Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη).

Η παρουσία σας θα είναι σημαντική και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με την εκδήλωση αυτή δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε τους Αγωνιστές που ελευθέρωσαν την πατρίδα μας και να θυμηθούμε τον ιερό τους Αγώνα για την πίστη και την ελευθερία.

Είσοδος ελεύθερη

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων