29/10/2019 29/10/2019 Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, στις 9.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου, επί της οδού  Ιασίου 1, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Θεολογική Ημερίδα των Αλλοδαπών Υποτρόφων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα συμμετάσχουν οι 37 αλλοδαποί υπότροφοι της Ιεράς Συνόδου που φοιτούν στις Θεολογικές Σχολές Αθηνών...
29 Οκτωβρίου, 2019 - 11:50

Ημερίδα για τους Αλλοδαπούς Υπότροφους

Διαδώστε:
Ημερίδα για τους Αλλοδαπούς Υπότροφους

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, στις 9.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου, επί της οδού  Ιασίου 1, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Θεολογική Ημερίδα των Αλλοδαπών Υποτρόφων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα συμμετάσχουν οι 37 αλλοδαποί υπότροφοι της Ιεράς Συνόδου που φοιτούν στις Θεολογικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης και δέκα εξ αυτών θα εισηγηθούν θέματα που άπτονται των θεολογικών σπουδών τους.

Οι περισσότεροι εκ των υποτρόφων βρίσκονται σε επίπεδο μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών, ενώ όλοι ομιλούν απταίστως την ελληνική γλώσσα, την οποία έμαθαν τον πρώτο χρόνο των σπουδών τους στην Ελλάδα.

Η Εκδήλωση αυτή αποτελεί την υλοποίηση της προτάσεως της Συνοδικής Υποεπιτροπής Υποτροφιών της Ιεράς Συνόδου να πραγματοποιείται κάθε χρόνο Θεολογική Ημερίδα των Αλλοδαπών Υποτρόφων της Ελλαδικής Εκκλησίας, ώστε οι υπότροφοι να μπορούν να παρουσιάσουν τα όσα μαθαίνουν στις Θεολογικές Σχολές της πατρίδος μας και να εκφράζεται έτσι η διορθόδοξη ενότητα των Εκκλησιών, της οποίας πρέσβεις είναι οι ίδιοι οι αλλοδαποί σπουδαστές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων