26/02/2020 26/02/2020 Την αγωνία του για αυτά που συμβαίνουν σε Λέσβο και Χίο εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ), προσευχόμενος να μην γίνει το μεταναστευτικό η αφορμή να διασπαστεί ο λαός. «Από την μία η επέμβαση των ΜΑΤ και από την άλλη αυτό που ακούγεται από τους νησιώτες, δηλαδή περί καταλήψεως των νησιών...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 8:17

ΙΣΚΕ: “Μην μας διασπάσει το μεταναστευτικό”

Διαδώστε:
ΙΣΚΕ: “Μην μας διασπάσει το μεταναστευτικό”

Την αγωνία του για αυτά που συμβαίνουν σε Λέσβο και Χίο εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ), προσευχόμενος να μην γίνει το μεταναστευτικό η αφορμή
να διασπαστεί ο λαός.

«Από την μία η επέμβαση των ΜΑΤ και από την άλλη αυτό που ακούγεται από τους νησιώτες, δηλαδή περί καταλήψεως των νησιών από τα ΜΑΤ. Το μυαλό μας πηγαίνει σε παλαιότερες δύσκολες εποχές, όπου οι Έλληνες στρέφονταν κατά των Ελλήνων» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Επίσης, παρακολουθούν με αγωνία αυτές τις εξελίξεις και εύχονται «ο Θεός να φωτίσει τους κυβερνώντες και να δίνει δύναμη στους νησιώτες, οι οποίοι σηκώνουν μόνοι τους το βάρος των μεταναστευτικών ροών τα τελευταία χρόνια, να βρουν την καλύτερη λύση και να επικρατήσει η λογική».

Τέλος, προσεύχονται το μεταναστευτικό να μη γίνει αφορμή, σύμφωνα με τους ίδιους, «να διασπαστεί για μία ακόμα φορά ο λαός μας. Είθε να βρεθεί η καλύτερη λύση, η οποία θα ικανοποιεί όχι μόνο τους νησιώτες, αλλά και όλους τους Έλληνες»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων