30/10/2020 30/10/2020 Συνεχίζονται οι επαφές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου με κυβερνητικά στελέχη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα. Στις 11 το πρωί ο Μακαριώτατος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο στις 11 το πρωί ενώ στη συνέχεια, στις 12 το...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 8:31

Γ. Κουμουτσάκος και Κ. Βλάσης στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Γ. Κουμουτσάκος και Κ. Βλάσης στον Αρχιεπ. Αθηνών

Συνεχίζονται οι επαφές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου με κυβερνητικά στελέχη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα.

Στις 11 το πρωί ο Μακαριώτατος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο στις 11 το πρωί ενώ στη συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντήσει τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τα θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Κωνσταντίνο Βλάση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων