13/12/2021 13/12/2021 Κανονικά θα γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων φέτος ανήμερα τα Φώτα όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Απαντώντας στο ερώτημα του Δημοσιογράφου του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Δημήτρη Στρουμπάκου για το αν θα πραγματοποιηθεί φέτος ο καθαγιαμσός των υδάτων ανήμερα των Φώτων, ο...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 15:24

Κανονικά ο καθαγιασμός των υδάτων φέτος

Διαδώστε:
Κανονικά ο καθαγιασμός των υδάτων φέτος

Κανονικά θα γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων φέτος ανήμερα τα Φώτα όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Απαντώντας στο ερώτημα του Δημοσιογράφου του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Δημήτρη Στρουμπάκου για το αν θα πραγματοποιηθεί φέτος ο καθαγιαμσός των υδάτων ανήμερα των Φώτων, ο Σεβασμιώτατος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης ΔΙΣ, απάντησε ότι αυτός θα γίνει κανονικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων