04/10/2018 04/10/2018 Τον προστάτη τους Άγιο, ένδοξο ιερομάρτυρα Διονύσιο, τον Αρεοπαγίτη, Επίσκοπο Αθηνών, τίμησαν οι δικαστικοί λειτουργοί της πόλεώς της Καρδίτσας. Κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Τιμοθέου, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη των Αθηνών για τις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως,...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 8:28

Καρδίτσα: Οι δικαστικοί τιμούν τον Προστάτη τους

Διαδώστε:
Καρδίτσα: Οι δικαστικοί τιμούν τον Προστάτη τους

Τον προστάτη τους Άγιο, ένδοξο ιερομάρτυρα Διονύσιο, τον Αρεοπαγίτη, Επίσκοπο Αθηνών, τίμησαν οι δικαστικοί λειτουργοί της πόλεώς της Καρδίτσας.

Κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Τιμοθέου, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη των Αθηνών για τις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018,  ευλόγησε τους προσφερομένους άρτους προς τιμήν του Αγίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Στη σύντομη ομιλία του ανεφέρθη στην βιωτή του Αγίου, ενώ, παράλληλα, μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Τιμοθέου.

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων / Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Γκίνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων