21/04/2020 21/04/2020 “Καταδικάζουμε απερίφραστα την απόπειρα εμπρησμού του Μεγάρου της Ιεράς Συνόδου. Διχαστική και προκλητική ενέργεια που θίγει το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας. Στεκόμαστε δίπλα στην Εκκλησία, όπως και σε κάθε θρησκευτική κοινότητα που δέχεται τέτοιες επιθέσεις. Παραμένουμε ενωμένοι και συστρατεύμενοι στην κοινή μας προσπάθεια, απομονώνουμε βία και ακρότητες” αναφέρει, πριν απο λίγο, η Υπουργός Παιδείας...
21 Απριλίου, 2020 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 22:50

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την απόπειρα εμπρησμού του Μεγάρου της Ιεράς Συνόδου”

Διαδώστε:
“Καταδικάζουμε απερίφραστα την απόπειρα εμπρησμού του Μεγάρου της Ιεράς Συνόδου”

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την απόπειρα εμπρησμού του Μεγάρου της Ιεράς Συνόδου. Διχαστική και προκλητική ενέργεια που θίγει το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας. Στεκόμαστε δίπλα στην Εκκλησία, όπως και σε κάθε θρησκευτική κοινότητα που δέχεται τέτοιες επιθέσεις. Παραμένουμε ενωμένοι και συστρατεύμενοι στην κοινή μας προσπάθεια, απομονώνουμε βία και ακρότητες” αναφέρει, πριν απο λίγο, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως σε μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων