07/04/2019 07/04/2019 Πραγματοποιήθηκε, σήμερα την Δ’ Κυριακή των Νηστειών ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης. Την ακολουθία του Εσπερινού τέλεσαν οι ιερείς του ναού ο οποίος ήταν κατάμεστος από πλήθος κόσμου. Στα πλαίσια των κατανυκτικών ομιλιών που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό σήμερα ήταν η μέρα να μιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος...
07 Απριλίου, 2019 - 19:38

Κατανυκτική ομιλία μέσω Skype στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Κατανυκτική ομιλία μέσω Skype στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα την Δ’ Κυριακή των Νηστειών ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης.
Την ακολουθία του Εσπερινού τέλεσαν οι ιερείς του ναού ο οποίος ήταν κατάμεστος από πλήθος κόσμου. Στα πλαίσια των κατανυκτικών ομιλιών που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό σήμερα ήταν η μέρα να μιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Γεώργιος Μεταλληνός, λόγω όμως ενός προβλήματος υγείας του δεν καταστεί δυνατό να παραβρεθεί στην Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε στην προσφώνηση του ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αρχιμ Νικόλαος Παπαγεωργίου «ο π. Γιώργης δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο λόγω ενός απροόπτου προβλήματος υγείας που του έτυχε αλλά ήταν πρόθυμος να βρεθεί μια λύση ώστε να πραγματοποιηθεί η ομιλία». Έτσι και έγινε, η ομιλία πραγματοποιήθηκε μέσω Skype μέσα στον Ιερό Ναό. Το θέμα που ανέπτυξε ο π. Γεώργιος στην ομιλία του ήταν « Η διάκριση Ορθοδοξίας και Αιρέσεως στην ορθόδοξη φιλοκαλική παράδοση».

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων