06/01/2020 06/01/2020 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου τελέσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο καθαγιασμός των υδάτων στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος λειτούργησε στον Ιερό  Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά, ενώ συλλειτούργησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή κατευθύνθηκαν στο λιμάνι...
06 Ιανουαρίου, 2020 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2020 - 15:43

Καθαγιασμός των Υδάτων στον Πειραιά

Διαδώστε:
Καθαγιασμός των Υδάτων στον Πειραιά

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου τελέσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο καθαγιασμός των υδάτων στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος λειτούργησε στον Ιερό  Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά, ενώ συλλειτούργησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή κατευθύνθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου τελέσθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Υπουργών, Βουλευτών, Πολιτευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας, κληρικών και λαϊκών.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο Τίμιος Σταυρός ερρίφθη ανάμεσα σε ναρκοθηρευτικά του Πολεμικού Ναυτικού και αμέσως άνδρες των ΟΥΚ έπεσαν στην θάλασσα, για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων